Despre noi

Bun venit

Centrul de Alergologie şi Imunologie Clinică "Medical Simbol" este situat în strada Pârcălabul Baldovin nr. 1, sector 1 Bucureşti.

Clinica "Medical Simbol" oferă pacienţilor săi servicii medicale specializate în regim ambulatoriu şi de internare de zi, integrate şi structurate astfel încât să asigure actului medical o înaltă calitate profesională şi umană.

Prezentarea clinicii

Centrul de Alergologie şi Imunologie Clinică "Medical Simbol" se adreseză tuturor pacienţilor cu afecţiuni alergice şi imunologice, dar mai ales copiilor care suferă de tulburări ale sistemului imunitar şi sunt afectaţi de diferite tipuri de alergii cu o gamă foarte variată de manifestări, inclusiv astm şi dermatită atopică.

Experienta deosebita a d-nei dr. Domenico Otilia, medic primar alergologie si imunologie clinică, confirmată de rezultatele obţinute de-a lungul timpului în tratarea micilor pacienţi ne îndreptăţesc să dăm speranţe şi încredere tuturor părinţilor ai căror copii suferă de astfel de afecţiuni.

Dezvoltarea continuă a gamei de servicii medicale oferite de Centrul de Alergologie şi Imunologie Clinică "Medical Simbol" precum şi rezultatele deosebite obţinute în tratarea micilor pacienţi, în special la nivelul specialităţilor imunologie clinică şi alergologie au determinat o creştere de peste 80% a adresabilităţii clinicii noastre în perioada 2010 – 2012, iar în perioada 2013 - 2016 de peste 75% faţă de anul 2012, gradul de satisfacţie în rândul părinţilor fiind estimat la peste 95%.

În prezent, Centrul de Alergologie şi Imunologie Clinică "Medical Simbol" oferă servicii de diagnosticare şi tratament în regim ambulatoriu dar şi în regim de internare de zi. Totodată, sunt asigurate servicii de investigare prin analize de laborator precum şi prin teste rapide.

Prin integrarea celor trei etape medicale de investigare, diagnosticare şi tratament (consult ambulatoriu, internare de zi şi investigaţii de laborator) în cadrul aceleiaşi locaţii, sub supravegherea unui personal medical experimentat, asigurăm pacienţilor noştri continuitatea actului medical precum şi economia de timp dat fiind că toate stadiile tratamentului medical sunt efectuate în cadrul aceleiaşi structuri medicale.

Centrul de Alergologie şi Imunologie Clinică "Medical Simbol" oferă asistenţă medicală atât gratuit, în regim de decontare cu Casa de Asigurări de Sănătate pe baza biletului de trimitere eliberat de medicul de familie sau medicul specialist, cât şi în regim cu plată directă.

Synevo